Prosessisiivooja voimalaitokseen
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Lisäpalvelu Oy tarjoaa henkilöstö- ja siivouspalveluita. Olemme aloittaneet vuonna 2002 ja työllistämme palvelualalla sekä teollisuudessa satoja henkilöitä kuukausittain. Asiakkaitamme ovat mm. palvelualan yritykset, ravintolat ja teollisuuden urakoitsijat.

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin laitostiloihin

PROSESSISIIVOOJAA

Etsimme sinua tunnollinen ja kunnollinen siivousalan ammattilainen voimalaitos siivous  tehtäviin! Olet jo työskennellyt esim. rakennusalalla siivouksen/raivauksen parissa ja osaat hommat. Pärjäät kiireen keskellä ja saat tulosta aikaiseksi. Työturvallisuuskortti ja suomenkielentaito on edellytys työllistymiselle. Ohjeet ja turvallisuusasiat käydään läpi Suomeksi. Valituille tehdään suppea turvaselvitys, joten nuhteeton tausta on edellytys työllistymiselle. 

Pääsääntöinen työaika arkipäivisin. Toivomme joustoa työaikojen suhteen. Työsuhde on määräaikainen alkaen maaliskuun alusta n. 3-4 viikkoa. Kyseessä on asiakkaamme projekti. Valitulla työnhakijalla on mahdollisuus myös työllistyä muihin tehtäviin. 

Täytä hakemus nettisivujemme kautta 28.2. mennessä. Aloitamme haastattelut kuitenkin heti ja soveltuvat hakijat työllistyvät projektiin, joten toimi pikaisesti. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1231037
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa