(Poistunut julkaisusta)

Prosessisähköistyksen asiantuntija, Pöyry Energia
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Pöyryn Energia-liiketoimintaryhmä on laaja-alainen kansainvälinen energiaprojektien osaaja, joka yhdistää tekniikan, talouden ja ympäristönsuojelun osaamisen. Liiketoimintaryhmä on vesivoiman, bioenergian, sähkön ja lämmön yhteistuotannon, kaukolämmön ja jätteen energiahyödyntämisen alueilla yksi maailman johtavista asiantuntijoista. Energia-liiketoiminta-ryhmä tarjoaa uusia innovatiivisia ratkaisuja strategiseen suunnitteluun, energian säästöön sekä energiaprojektien suunnitteluun ja toteutukseen.

Pöyryn palvelut kattavat voimalaitoshankkeiden kaikki vaiheet strategisesta suunnittelusta, kannattavuusselvityksistä, ympäristöasioiden hoidosta ja päälaiteteknologiaosaamisesta aina toteutukseen ja käyvän laitoksen käytön tehostamiseen.

Haemme nyt Energia-liiketoimintayksikköön Vantaalle

PROSESSISÄHKÖISTYKSEN ASIANTUNTIJAA

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset voimalaitosten sähköjärjestelmiin liittyvät projektinhoito- ja asiantuntijatehtävät, perussuunnittelu, hankinnat sekä yksityiskohtaisen suunnittelun, asennuksen ja käyttöönoton valvonta vaihtelevissa projekteissa. Toimenkuvaasi kuuluu myös sähköjärjestelmiin liittyvien tehtävien ja palveluiden kehittäminen.

Tehtävän toimenkuva määräytyy tarkemmin hakijan kokemuksen ja toiveiden perusteella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta sähkötekniikan alueelta
  • vähintään viiden vuoden kokemusta prosessisähköistyksen suunnittelusta, toteutuksesta tai käyttö- ja kunnossapitotehtävistä voimalaitoksissa tai raskaassa prosessiteollisuudessa
  • sujuvaa suomenkielen taitoa sekä hyvää englanninkielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Eduksi katsomme

  • kokemuksen sähköverkkojen laskennasta, generaattorijärjestelmistä, HV/MV-järjestelmistä ja moderneista suunnittelujärjestelmistä
  • voimassaolevan Sähköpätevyys 1 (S1) – todistuksen

Lisäksi toivomme sinulta

• aktiivista, joustavaa ja tiimihenkistä työskentelyotetta
• projektin johtamisen taitoja
• sopeutumiskykyä nopeatempoiseen projektiympäristöön
• asiakaslähtöistä ajattelutapaa
• kykyä itsenäiseen työskentelyyn 
• matkustusvalmiutta

Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus, kuten joustava työaika, joka ottaa huomioon erilaiset elämäntilanteet. Meillä voi syventää osaamistaan tietyllä sektorilla tai laajentaa osaamistaan uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomo Haanpää, puh. 040 590 9866.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.5.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan.

Pöyry on alansa ykkönen energiasektorilla. Siksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen.

Meillä on Suomen kiinnostavimmat projektit ja kovimmat osaajat. Liity siis parhaiden joukkoon!

Täytä hakemus täällä / Please apply here

Hakuaika päättyy: 10.5.2018