(Poistunut julkaisusta)

Prosessipuhdistustyöntekijöitä Uuteenkaupunkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

L&T tarjoaa prosessipuhdistus- ja imupalveluita teollisuuskiinteistöille ja tuotantolaitoksille. Pidämme asiakkaidemme tilat ja koneet puhtaana, ja leikkaamme samalla jätekustannuksia ohjaamalla jätevirrat hyötykäyttöön. Etsimme nyt riveihimme

PROSESSIPUHDISTUSTYÖNTEKIJÖITÄ

tarvittaessa työhön kutsuttavaan työsuhteeseen Uudenkaupungin yksikköömme. Työhön kuuluu erilaisia pesutöitä, varastotöitä, trukilla ajoa, materiaalihallintaa ja pihatöitä. Työtä tehdään kolmessa vuorossa sekä tarvittaessa myös lauantaisin, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työn määrä vaihtelee tarpeen mukaan talvella, mutta kesälomakaudella työtä tehdään kokopäiväisesti.

Arvostamme omatoimisuutta, hyvää fyysistä kuntoa sekä työturvallisuuslähtöistä työskentelytapaa reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Et pelkää ajoittain raskaita ja likaisia työskentelyolosuhteita tai päivän aikana nopeasti vaihtuvia suunnitelmia. Emme vaadi aiempaa kokemusta, sillä näissä töissä asenne ratkaisee. Katsomme eduksi voimassaolevan työturvallisuuskortin.

Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä, joten hae paikkaa hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.