Prosessipuhdistustyöntekijä
L&T Teollisuuspalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

L&T tarjoaa prosessipuhdistuspalveluita teollisuudelle ja tuotantolaitoksille. Pidämme vastuullisesti teollisuuden laitteet pyörimässä ja toteutamme samalla kiertotalouden käytännön tekoja. Etsimme nyt riveihimme

 

TYÖNTEKIJÖITÄ TEOLLISUUDEN PUHTAANAPITOON Kymenlaakson alueelle Kotkan yksikköömme.

 

Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava. Työhön kuuluu erilaisia vaativia puhdistustöitä kuten esimerkiksi korkeapainepesuja ja suurtehoimurointeja. Saat käyttöösi alan moderneimmat laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa. Työtä tehdään pääasiassa parityöskentelynä apuna käyttäen esimerkiksi kuorma-auton päälle rakennettuja työkoneita tai erilaisia robotteja.

 

Edellytämme hyvää fyysistä kuntoa ja työturvallisuuslähtöistä työskentelytapaa reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Työturvallisuuskortti on työssä välttämätön ja eduksesi luetaan BC-ajokortti. Toivomme lisäksi voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä. Et pelkää raskaita, ahtaita tai korkeita työskentelyolosuhteita tai päivän aikana nopeasti vaihtuvia suunnitelmia. Toivomme myös joustavuutta työaikojen suhteen.

 

Hae tehtävää mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 12.12.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan heti!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot