(Poistunut julkaisusta)

Prosessipuhdistustyöntekijä
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

L&T tarjoaa prosessipuhdistuspalveluita teollisuudelle ja tuotantolaitoksille. Pidämme vastuullisesti teollisuuden laitteet pyörimässä ja toteutamme samalla kiertotalouden käytännön tekoja. Etsimme nyt riveihimme prosessipuhdistus kausityöntekijöitä kesäkaudelle.

 

HAEMME TYÖNTEKIJÖITÄ TEOLLISUUDEN PUHTAANAPITOON 
 
Etsimme työntekijöitä, jotka voivat kutsua itseään johtohenkilöksi. Henkilöksi, joka työskentelee itsenäisesti, turvallisesti ja pärjää johtojen ja letkujen kanssa. Työkalut pysyvät hyvin näpeissä eikä vaikeat olosuhteet haittaa työntekoa. Koneet sekä erilaiset laitteet kiinnostavat sinua ja olet joustava myös työaikojen suhteen. 

 

Tähän työhön voit hakea myös ilman aikaisempaa osaamista koulutamme myös työntekijöitä eri tehtäviin. Jos olet ennestään vanha tekijä niin sanottu pesukarhu laita hakemus ihmeessä sisään. Arvostamme kokemusta pesu ja puhdistustöistä. 

 

Sinulla olisi hyvä olla työturvallisuuskortti ja BC ajokortti ja ammattipätevyys. Työtehtäviin tässä työssä kuuluu asiakaskohteissamme tehtäviä erilaisia puhdistustöitä kuten esimerkiksi osaajille korkeapainepesuja ja suurtehoimurointeja. Vähemmällä kokemuksella erilaisia puhdistustöitä teollisuudessa. Käyttöösi saat alan moderneimmat huippuluokan laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

 

Tehtävään haetaan työntekijöitä 15.3.2021 asti, työnaloitus sopimuksen mukaan. Työhöntulotarkastus ja huumausainetesti suoritetaan valituille ennen sopimuksen allekirjoitusta.

 

L&T: läiset ovat huomisella töissä.