(Poistunut julkaisusta)

Prosessipuhdistustyöntekijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

L&T tarjoaa prosessipuhdistuspalveluita teollisuudelle ja tuotantolaitoksille. Pidämme vastuullisesti teollisuuden laitteet pyörimässä ja toteutamme samalla kiertotalouden käytännön tekoja. Etsimme nyt riveihimme

 

TYÖNTEKIJÖITÄ TEOLLISUUDEN PUHTAANAPITOON Jyväskylän yksikköömme.

 

Työhön kuuluu erilaisia vaativia puhdistustöitä kuten esimerkiksi korkeapainepesuja ja suurtehoimurointeja. Saat käyttöösi alan moderneimmat laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

 

Työtä tehdään pääasiassa parityöskentelynä apuna käyttäen esimerkiksi kuorma-auton päälle rakennettuja työkoneita tai erilaisia robotteja.

 

Edellytämme hyvää fyysistä kuntoa ja työturvallisuuslähtöistä työskentelytapaa reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Työturvallisuuskortti on työssä välttämätön ja eduksesi luetaan BC-ajokortti sekä voimassa oleva ammattiajopätevyys.

 

Toivomme, että et pelkää raskaita, ahtaita tai korkeita työskentelyolosuhteita tai päivän aikana nopeasti vaihtuvia suunnitelmia. Toivomme myös joustavuutta työaikojen suhteen.

 

Tarjoamme hyvän työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää toimintaa ja laajentaa myös omaa osaamista. Työsuhde-etuihimme kuuluvat tavallista laajempi työterveyshuolto, kattava sairauskassa sekä tuemme työssä jaksamista erilaisilla vapaa-ajan toimikuntien vuosittaisilla kannatusmaksuilla.

 

Hae tehtävää mahdollisimman pikaisesti alla olevan linkin kautta, kuitenkin viimeistään 27.10.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi pian!