Prosessipuhdistustyöntekijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Etsimme lauantaityöhön työntekijää vakituiseen työsuhteeseen

 

PROSESSIPUHDISTAJIA Lahden alueelle!

 

Työ on leipomokohteen tuotantotilojen puhdistusta, sisältäen esimerkiksi tuotantotilojen, linjastojen sekä erilaisten koneiden ja välineiden matalapainepesua, myöskin työhön saattaa kuulua tehtaan toimisto- ja sosiaalitilojen siivousta. Töitä on tarjolla lauantaisin 7,5h alkaen aikaisin aamulla. Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle, joka kaipaa lisätienestiä. Työn sujuessa mallikaasti, on mahdollista keskustella myös lisätunneista. 

 

Edellytämme täysi-ikäisyyttä, huolellisuutta, vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin! 

 

Prosessipuhdistus on fyysisesti vaativaa työtä ja siksi odotamme hakijoilta hyvää peruskuntoa. Etsimme henkilöä, joka haluaa hoitaa tehtävänsä hyvin ja jonka työote on tarkka. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on plussaa, mutta jos sinulla ei sellaista vielä ole, koulutamme sen sinulle pikimmiten töiden alettua.

 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi kunnollisen perehdytyksen tehtäviisi, huomattavasti lakisääteistä kattavamman työterveyshuollon ja sairaskassan jäsenyyden (TJEU: https://www.lt.fi/fi/sairauskassa/etusivu) ja henkilökuntakerhon kuntosalialennuksineen, leffalippuineen jne. Tuemme myös erittäin mielellämme sinun oman urapolkusi rakentamista - meillä on yli 400 eri tehtävänimikettä ja osaamme arvostaa kokemusta talon sisältä. 

 

Älä siis aikaile, vaan nappaa tästä tilaisuutesi luoda ura alalla, jossa töitä todellakin riittää! Hae hae jo!

 

Vai vieläkö jokin mietityttää? Voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1305989
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre31362628.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Lahti