(Poistunut julkaisusta)

Prosessipuhdistustyöntekijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

L&T tarjoaa prosessipuhdistus- ja imupalveluita teollisuuskiinteistöille ja tuotantolaitoksille. Pidämme asiakkaiden tilat ja koneet puhtaana, ja leikkaamme samalla jätekustannuksia ohjaamalla jätevirrat hyötykäyttöön. Etsimme nyt riveihimme

PROSESSIPUHDISTUSTYÖNTEKIJÖITÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Raaheen yksikköömme. Työhön kuuluu erilaisia vaativia korkeapainepesuja, suurtehoimurointeja ja muita teollisuuden erikoispuhdistuksia. Työtä tehdään parityöskentelynä ja apuna käytetään kuorma-autoalustaisia suurtehoimu- ja korkeapainepesulaitteita. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin, mutta tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Arvostamme omatoimisuutta, hyvää fyysistä kuntoa sekä työturvallisuuslähtöistä työskentelytapaa reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Et pelkää raskaita, ahtaita tai korkeita työskentelyolosuhteita tai päivän aikana nopeasti vaihtuvia suunnitelmia. BC-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Hae paikkaa hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: teemu.mustakangas(at)lassila-tikanoja.fi.