(Poistunut julkaisusta)

Prosessipuhdistustyöntekijä Naantali
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019
 

 

L&T tarjoaa prosessipuhdistus- ja imupalveluita teollisuuskiinteistöille ja tuotantolaitoksille. Pidämme asiakkaiden tilat ja koneet puhtaana, ja leikkaamme samalla jätekustannuksia ohjaamalla jätevirrat hyötykäyttöön. Etsimme nyt riveihimme

 

PROSESSIPUHDISTUSTYÖNTEKIJÖITÄ NAANTALIN yksikköömme tarvittaessa työhön kutsuttavaan työsuhteeseen syksyllä alkaviin asiakaskohteidemme seisokkihuoltotöihin. 

 

Työhön kuuluu erilaisia vaativia korkeapainepesuja, suurtehoimurointeja ja muita teollisuuden erikoispuhdistuksia. Työtä tehdään parityöskentelynä ja apuna käytetään kuorma-autoalustaisia suurtehoimu- ja korkeapainepesulaitteita. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti arkipäivisin, mutta tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Arvostamme omatoimisuutta, hyvää fyysistä kuntoa sekä työturvallisuuslähtöistä työskentelytapaa reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Et pelkää raskaita, ahtaita tai korkeita työskentelyolosuhteita tai päivän aikana nopeasti vaihtuvia suunnitelmia. Voimassaoleva työturvallisuuskortti vaaditaan ja C-ajokortti katsotaan eduksi.

 

Työn keikkaluonteisuuden vuoksi tämä soveltuu hyvin myös henkilölle joka haluaa lisäansioita oman työn tai opiskelun ohella.

 

Mikäli tunnistat itsesi ylläolevista ja olet valmis työhön jossa pääset näkemään työsi jäljen ja olemaan osana L&T:n merkityksellistä työyhteisöä olet etsimämme henkilö! Täytäthän hakemuksen välittömästi. Aloitamme hastattelu heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä