(Poistunut julkaisusta)

Prosessipuhdistustyöntekijä / ajojärjestelijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

L&T tarjoaa prosessipuhdistus- ja imupalveluita teollisuuskiinteistöille ja tuotantolaitoksille. Pidämme asiakkaiden tilat ja koneet puhtaana, ja leikkaamme samalla jätekustannuksia ohjaamalla jätevirrat hyötykäyttöön. Etsimme nyt riveihimme

 

PROSESSIPUHDISTUSTYÖNTEKIJÄ / AVUSTAVA AJOJÄRJESTELIJÄ KESÄTYÖHÖN NAANTALIIN

 

Prosessipuhdistustyöntekijän työhön kuuluu erilaisia vaativia korkeapainepesuja, suurtehoimurointeja ja muita teollisuuden erikoispuhdistuksia. Työtä tehdään parityöskentelynä ja apuna käytetään kuorma-autoalustaisia suurtehoimu- ja korkeapainepesulaitteita. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti arkipäivisin, mutta tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Tähän tehtävään kuuluu myös ajojärjestelijän avustavia tehtäviä varsinaisen ajojärjestelijän ollessa lomalla.

 

Arvostamme omatoimisuutta, hyvää fyysistä kuntoa sekä työturvallisuuslähtöistä työskentelytapaa reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Et pelkää raskaita, ahtaita tai korkeita työskentelyolosuhteita tai päivän aikana nopeasti vaihtuvia suunnitelmia. Voimassaoleva työturvallisuuskortti vaaditaan. C-ajokortti katsotaan eduksi.

 

Työ soveltuu erinomaisesti korkeakouluopiskelijalle ja työtä on mahdollista jatkaa kesätyön jälkeen tarvittaessa työhön kutsuttavana työntekijänä.

 

Mikäli kiinnostuit avoimesta paikasta täytäthän hakemuksen välittömästi. Aloitamme hastattelu heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.