(Poistunut julkaisusta)

PROSESSIPUHDISTUKSIEN APUMIES
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017
Haemme asiakkaallemme Lassila & Tikanojalle Harjavaltaan prosessipuhdistuksiin apumiehiä teollisuuden huoltoseisokkeihin syksyksi/loppuvuodeksi 2017. Töitä voi olla myös tarjolla huoltoseisokkien lisäksi muissa ympärivuotisissa prosessipuhdistusalan tehtävissä.

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa vähennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja.

PROSESSIPUHDISTUKSIEN APUMIES

Prosessipuhdistustöitä tehdään teollisuuden alan kohteissa Harjavallassa ja jopa ympäri Suomen. Jotta pärjäät tehtävässä, sinulla voi olla kokemusta prosessipuhdistusalan tehtävistä, apumiehenä toimimisesta, teollisuuden muista tehtävistä tai rakennusalalta. Rakennusalan koulutus katsotaan eduksi. Edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa yleiset puhdistus-/ylläpitotyöt, lapiotyöt sekä yleiset avustavat tehtävät.

Työt ovat keikkaluonteisia. Työ on fyysistä ja joskus rankkaakin, joten hyvästä fyysisestä kunnosta on suurta apua.

Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkan ja näköalapaikan Opteamin työtehtäviin ympäri Suomea. Jätä hakemus alla olevan linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä saat: pori@opteam.fi tai Opteam Porin toimistonumerosta 020-7426500