(Poistunut julkaisusta)

PROSESSIPUHDISTUKSIEN AMMATTILAINEN
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017
Haemme asiakkaallemme Lassila & Tikanojalle prosessipuhdistuksen ammattilaisia teollisuuden huoltoseisokkeihin syksyksi/loppuvuodeksi 2017. Töitä on myös tarjolla huoltoseisokkien lisäksi muissa ympärivuotisissa prosessipuhdistusalan tehtävissä.

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa vähennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja.

PROSESSIPUHDISTUKSIEN AMMATTILAINEN

Prosessipuhdistustöitä tehdään Harjavallan suurteollisuuspuistossa ja teollisuuden alan kohteissa eri puolilla Suomea. Jotta pärjäät tehtävässä, sinulla on kokemusta prosessipuhdistusalan tehtävistä, teollisuuden muista tehtävistä tai rakennusalalta. Sinulla voi olla kokemusta myös apumiehenä tai kuljettajana toimimisesta.

Edellytyksenä: voimassa oleva työturvallisuuskortti, C-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyys.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa ryhmänvanhimpana toimimista, korkeapainepesuja ja suurtehoimuautotyöt.

Prosessipuhdistuksien kohteita on ympäri Suomea, joten töitä voi olla Harjavallan ja Pirkanmaan alueen lisäksi muun muassa Torniossa ja Joutsenossa. Työt ovat keikkaluonteisia, mutta prosessipuhdistuksen ammattilaisille töitä on reilusti tarjolla eri kohteissa. Työ on fyysistä ja joskus rankkaakin, joten hyvästä fyysisestä kunnosta on suurta apua.

Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkan ja näköalapaikan Opteamin työtehtäviin ympäri Suomea. Jätä hakemus alla olevan linkin kautta!

Opteam on muuttuvan työelämän asiantuntija ja yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Ydinosaamistamme ovat henkilöstövuokraus, rekrytointipalvelut, henkilöstön osaamisen kehittäminen, kansainvälinen rekrytointi, eläkeläisten työnvälitys, ammatillinen kuntoutus sekä uraohjaus- ja uudelleensijoittumispalvelut. Toimipisteemme Suomessa muodostavat kattavan valtakunnallisen verkoston, jonka vahvuutena on paikallisen yrityselämän ja työmarkkinoiden tuntemus. Opteamille on myönnetty Reiluja Vuokratöitä -auktorisointi, jonka edellytyksiä on sitoutuminen korostetun vastuulliseen toimintaan. www.opteam.fi