(Poistunut julkaisusta)

Prosessipuhdistuksen kohdevastaava
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Tarjolla makea työpaikka liikkuvasta ja itsenäisestä työstä nauttivalle tekijälle!

 

 

KOHDEVASTAAVA HELSINKIIN

   

vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä huolehdit asiakkaamme tuotantotilojen puhtaudesta reippaalla asiakaspalveluasenteella.Työhön kuuluu myös leipomon ja sen toimisto-, varasto- ja sosiaalitilojen puhdistus. Kohdevastaavalla on vastuu tavaratilauksista sekä palvelun laadusta. Töitä tehdään arkisin iltapainotteisesti klo 14.00-22.00 välillä.  

 

Tässä tehtävässä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Arvoastamme lisäksi kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hyvää palveluasennetta. Toivomme kohtuullista suomen kielen taitoa, jotta voimme huolehtia työturvallisuudesta asiakkaan ohjeiden mukaisesti.

   

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc