(Poistunut julkaisusta)

Prosessipuhdistajia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Etsimme tarvittaessa töihin kutsutttavia työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen

 

SIIVOOJIA JA PROSESSIPUHDISTAJIA Forssan alueelle!

 

Työ on elintarviketehtaan tuotantotilojen puhdistusta, sisältäen esimerkiksi tuotantotilojen, linjastojen sekä erilaisten koneiden ja välineiden matalapainepesua, myöskin työhön kuuluu tehtaan toimisto- ja sosiaalitilojen siivousta. Etsimme tekijöitä pääsääntöisesti viikonloppuun, mutta työvuoroja saattaa olla tarjolla myös viikolla. Töitä on tarjolla aina tarpeen mukaan noin 0-30 tuntia viikossa.

 

Edellytämme täysi-ikäisyyttä, huolellisuutta, vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävissä eduksi. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä!

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin!

 

 Lisätietoja työpaikasta antaa rekrytoivat esimiehet Suvi Nuutinen (puh. 050 567 4829) sekä Mikko Vuorentausta (puh. 050 385 7055).