(Poistunut julkaisusta)

Prosessipuhdistajia yövuoroon
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Etsimme elintarviketeollisuuden prosessipuhdistajia määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tässä työssä pääset työskentelemään itsenäisesti elintarviketeollisuuden tuotantotilojen ja prosessilaitteiden puhdistustehtävissä käyttäen apuna muun muassa yleisiä pesuvälineitä ja matalapainepesujärjestelmää. Tehtävässä on tarjolla työtunteja 30h/vko ja siinä työskennellään yövuoroissa.

Tulet menestymään tehtävässä, jos olet vastuullinen, tarkka ja oma-aloitteinen. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, paineensietokykyä ja hyvää asennetta työtä kohtaan sekä valmiutta yötyöhön. Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa. Tulemme perehdyttämään sinut tehtäviisi, mutta aikaisempi kokemus elintarvikealasta ja/tai painepesuista katsotaan suureksi eduksi. Lisäksi henkilönostinkortti, työturvallisuuskortti ja hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä tehtävää hakiessa.

Tarjolla on työpaikka hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla. Tarjoamme mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkkauksen. Jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, jätä hakemus heti, sillä täytämme paikat välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä.