(Poistunut julkaisusta)

Prosessipuhdistajia tehdasympäristöön
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2020

Pidätkö fyysisestä ja tarkasta työstä? Oletko luotettava ja ahkera työntekijä? Teetkö työtä mieluiten iltavuoroissa? Loistavaa! Sittenhän tämä on kuin sinulle tehty!

Haemme nyt Prosessipuhdistajia asiakkaallemme tehdasympäristöön Juvan seudulle!

Työskentelet pitäen huolta tehtaan yleisestä siisteydestä. Työtehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti elintarviketuotannon linjastojen matalapainepesut, sekä tuotantolaitoksen puhtaanapito. Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista joustavaa asennetta. Sinun tulee ottaa vastuu oman työsi laadusta. Hygieniapassi katsotaan eduksi. Oma auto on välttämätön työpaikalle siirtymiseen. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työtä on maanantaista lauantaihin keikkaluontoisesti tai kokoaikaisesti. Työtä tehdään hyvän tiimin voimin, mutta itsenäisellä otteella. Työt alkavat iltapäivästä klo 16 jälkeen ja työvuoron kesto on 5-7.5 h /ilta. Saat siis päättää, sopiiko elämäntilanteeseesi osa- vai kokoaikainen työ! 

Viihdyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on reipas ja oma-aloitteinen työote. Olet luotettava ja työtä pelkäämätön luonne. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi. Halu oppia on kuitenkin siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

Tarjoamme hyvän palkan lisäksi kehittyessäsi tilaisuuden edetä urallasi ja siirtyä mahdollisesti vakituisiin tehtäviin.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai liitä jo luotu profiilisi haun alle.Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.