(Poistunut julkaisusta)

Prosessipuhdistaja
L&T Siivous Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivia arjen sankareita eli

 

PROSESSIPUHDISTAJIA JA SIIVOOJIA ELINTARVIKETUOTANTOLAITOKSEN SIIVOUKSEEN

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän osana arjen sankareiden elintarvikehygienian pataljoonaa asiakaskohteessamme Turussa. Tarjoamme kokoaikaista ja vakituista työtä niin aamun kuin illan virkuille. Työskentelemme aamuvarhaisesta klo 06.00 alkaen aina iltamyöhään noin klo 23.00 saakka. Voit olla alan vanha konkari tai vasta-alkaja, perehdytämme sinut elintarvikehygienian saloihin.

 

Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työ on tiukasti sidoksissa tehtaan toimintaan. Tuotamme asiakaskohteessa korkean hygienian puhdistuspalvelua matalapainepesumenetelmällä, joten työn suorittaminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, vastuullisuutta ja huolellisuutta sekä valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn vaativissa tehdasolosuhteissa. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat eduksi. Kyseessä on vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita sisältävä työ, joten toivomme sinulta suomen kielen riittävää taitoa.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Panostamme työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla laajan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi. Kassa korvaa sinulle lääkäri- ja apteekkikuluja. Saat myös mukavan esimiehen sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Vapaa-aikaa unohtamatta tarjoamme erilaisia kulttuuri- ja liikuntaetuuksia, joihin pääset mukaan liittymällä L&T:n henkilökuntakerhon jäseneksi. 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.

 

Hae paikkaa hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin, paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, lisätietoja työtehtävistä antaa palveluesimies Essi Nieminen puh 050 385 5080 ma-pe klo 8-16 välillä tai kehitys- ja turvallisuuspäällikkö Tony Latva-Nikkola puh 040 482 3783 ma-pe 8-16 välillä