(Poistunut julkaisusta)

Prosessipuhdistaja
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Hei kaveri - meillä on tarjolla aurinkokunnan antoisimmat kesätyöpaikat, ja siivouksen osalta haut pyörähtävät käyntiin nyt! Vakituisten tekijöidemme kirmatessa kesälaitumille aukenee näytönpaikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Etsimme 

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ ELINTARVIKEHYGIENIAKOHTEESEEN LAHTEEN !  

 

Työsi tarkoituksena on huolehtia asiakkaidemme tilojen viihtyvyydestä.T arjolla kesätyötä vaihtelevilla työnajoilla Lahdessa elintaviketuotantolaitoksessa. Toivomme sinulla olevan hieman kokemusta siiivouksesta, mutta perehdytämme sinut kyllä tehtävään ja elintarvikehygienian saloihin. Ympäristö, jossa työskentelet tuoksuu leivälle, pullalle ja suklaalle. Tiimi, johon tulet on iloinen, positiivinen ja hyvin kansainvälinen. Toimit osana laadusta, työturvallisuudesta , opastamisesta ja valvonnasta vastaavasta tiimistä.

 

Kesätöitä on tarjolla koko kesän ajan eripituisissa ajanjaksoissa – voit siis itse vaikuttaa, työskenteletkö meillä koko kesän tai vain osan siitä. Työvuorot sijoittuvat lähinnä arkipäiville, mutta kohteissa työskennellään kuitenkin myös ilta- ja viikonloppuvuoroissa, eli kerrothan hakemuksessasi, milloin sinä olisit käytettävissä! Työajat vaihtelevat ja vapaapäiviä saattaa olla arkenakin. Sunnuntaisin yleensä lepäämme.

 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Sinulta ei positiivista asennetta puutu ja erinomainen asiakaspalvelu onkin sinulle itsestäänselvyys. Hyötyliikuntaa ei välttämättä tarvitse harrastaa työpäivän jälkeen, tässä työssä täyttyvät huomaamatta 10 000 askelta, eli myös työn ja liikunnan yhdistäminen sujuu sutjakkaasti. 

 

L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi. Muistathan myös, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa tai mahdollisesti jo heti syksyllä kesätyöjakson jälkeen! Aloitamme hakemusten käsittelyn vasta maaliskuun alussa, joten ethän huolestu, mikäli meistä ei kuulu heti hakemuksen jätettyäsi. 

 

Järjestämme kesätyöntekijöillemme kuukausittaisia lyhyitä (virtuaalisia) tietoiskutapaamisia eli Kesäduunivartteja, joissa saat parhaat vinkit kesätyön aloittamiseen sekä saat mahdollisuuden tutustua muihin kesätyöntekijöihin. Kesäduunivartti-tapaamiset ovat vapaaehtoisia, eivätkä korvaa perehdytystä, joka toteutetaan kesätyösi alkaessa. Koulutamme myös esihenkilöitämme kesätöiden näkökulmasta, jotta sinun kesätyökokemuksestasi tulisi mukava!

 

Olisiko tässä etsimäsi kesätyö? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae kesätyöpaikkaa mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Käsittelemme kesätyöhakemuksia pitkin kevättä, ja kutsumme hakijoita haastatteluun maalis-toukokuun aikana. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, voit osoittaa kysymyksesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi.  Huomioithan, että emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.