(Poistunut julkaisusta)

Prosessipuhdistaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2020

Etsimme Jyväskylän seudulle prosessipuhdistajaa kesäksi!

Työtehtäviin kuuluu mm. suurtehoimuroinnit, korkeapainepesut ja märkäimutyöt. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Edellytämme hakijalta reipasta ja oma-aloitteista otetta työskentelyyn. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi, mutta eivät edellytyksenä työhön valittavilta.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta. Tuothan ilmi hakemuksessa, milloin voit aikaisintaan aloittaa työskentelyn. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Aleksi Arjakka puh. 0400 278 937, aleksi.arjakka@adecco.fi

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.