(Poistunut julkaisusta)

Prosessipuhdistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Etsimme asiakkaallemme C-kortillista prosessipuhdistajaa. Asiakkaamme on luotettava kotimainen palveluyritys, joka on keskittynyt erityisesti niin erilaisten kiinteistöjen ja laitosten kuin myös ympäristöhuollon tukitoimintoihin.

Työnkuvaus

Työssäsi toimit prosessipuhdistajana työparisi kanssa. Työpäiväsi alkavat noutamalla auton ja siirtymällä työkohteeseen, jossa voit työskennellä niin korkeissa torneissa, ahtaissa säiliöissä kuin muissa erilaisissa, likaisissakin oloissa. Työkohteet ovat muun muassa tehtaita ja voimalaitoksia. Käytössäsi on työtehtävästä riippuen esimerkiksi suurtehoimuri tai -pesuri, joka kulkee mukanasi kuorma-autossa. Laitteisto on kookasta ja metri letkua voi painaa jo muutaman kilon. Työpäiväsi päättyy työparisi kanssa auton palauttamiseen toimipisteellesi. Työkohteesi vaihtelevat ja sijaitsevat pääosin Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Sinun on mahdollista osallistua myös pidemmille työkeikoille tarpeen mukaan.

Työn edellytykset

Oletko kiinnostunut tekniikasta ja nautit siitä, että näet työsi jäljen? Olet mahdollisesti jo toiminut kookkaiden koneiden ja laitteiden parissa. Olet hyvässä fyysisessä kunnossa ja arvostat työturvallisuutta. Lisäksi olet vastuullinen ja rauhallinen luonne. Onneksi olkoon, etsimme juuri sinua! Tässä työssä kokemuksen ja koulutuksen sijaan pääpaino on asenteessa, sillä työhön saa kattavan perehdytyksen. Tarvitset kuitenkin C-kortin ja hallitset kuorma-autolla ajamisen. Toivomme, että viihdyt liikkuvassa työssä ja asiakaspalvelulähtöisestä asenteesta on työssä vain etua. Taskustasi löytyy myös voimassa oleva työturvallisuuskortti. Olet joustava työntekijä ja sinua ei haittaa vaikka työpäivät välillä venyvät. Sinulla on myös mahdollisuus vuorotyöhön tarpeen vaatiessa.

Tarjoamme

Tässä työssä pääset tekemään monipuolista työtä, jossa voit kehittyä alan vankaksi osaajaksi. Töitä on tarjolla erityisesti elo-syyskuusta alkaen. Työ on keikkaluontoista, mutta reilulla asenteella ja joustavuudella varustettu tekijä saa kyllä töitä. Sinut perehdytetään kattavasti työhön ja laitteistoon. Lisäksi saat kattavat turvallisuuskoulutukset kohteisiin. Työntekijänämme saat lisäksi kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi 

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa Jasmille p. 040 646 2426

avainsanat: prosessipuhdistaja, tampere, pirkanmaa, reissutyö