(Poistunut julkaisusta)

Prosessipuhdistaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Oletko iltavirkku tai yökyöpeli ja kaipaat aktiivista työtä? Nyt saattoi napata!

 

Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivia

 

ELINTARVIKETEOLLISUUDEN PROSESSIPUHDISTAJIA

 

osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle Fazerilan alueelle. Työ on korkean hygienian puhdistusta elintarviketehtaan tuotantotiloissa sisältäen esimerkiksi tehtaan tuotantolinjojen sekä erilaisten koneiden ja välineiden matalapainepesua. Työtä tehdään pääsääntöisesti yötyönä maanantaista perjantaihin ja työvuorot alkavat klo 23:00. Yhteensä työtunteja kertyy noin 27,5 tuntia viikossa. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työ on tiukasti sidoksissa tehtaan toimintaan sekä valmiutta työskennellä silloin tällöin viikonloppuisin. Tehtävässä on mahdollisuus urakkapalkkaan koeajan jälkeen, jolloin voit todella vaikuttaa ansiotasoosi omalla aktiivisuudellasi!

 

Aikaisempi työkokemus matalapainepesuista tai siivouksesta on plussaa, mutta arvostamme eniten halua oppia työhön. Työ on erittäin vastuullista ja itsenäistä sekä edellyttää tekijältään hyvää peruskuntoa. Tässä tehtävässä saat takuuvarmasti täyteen päivän askeleet! Lisäksi toivomme vähän joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle, sillä työ on tiukasti sidoksissa asiakkaamme tuotannon rytmiin. Hygieniapassi, työturvallisuuskortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi.

 

Meiltä puolestasi saat vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Mikäli mielenkiintosi heräsi, hae paikkaa hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että huomioimme vain verkkosivujemme kautta tulleet hakemukset.