(Poistunut julkaisusta)

Prosessipuhdistaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Etsimme tarvittaessa töihin kutsutttavia työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen

 

SIIVOOJIA JA PROSESSIPUHDISTAJIA Forssan alueelle!

 

Työ on elintarviketehtaan tuotantotilojen puhdistusta, sisältäen esimerkiksi tuotantotilojen, linjastojen sekä erilaisten koneiden ja välineiden matalapainepesua, myöskin työhön kuuluu tehtaan toimisto- ja sosiaalitilojen siivousta. Töitä on tarjolla niin aamu-, ilta- kuin yövuorossakin, joten kerrothan hakemuksessasi milloin sinä haluaisit työskennellä! Töitä on tarjolla noin 0-30 tuntia viikossa pääsääntöisesti arkisin, mutta satunnaisesti saatamme kaivata tekijää lauantaivuoroon.

 

Edellytämme täysi-ikäisyyttä, huolellisuutta, vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävissä eduksi. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä!

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin!

 

 Lisätietoja työpaikasta saat palveluesimies Suvi Nuutiselta puh. 050 567 4829.