(Poistunut julkaisusta)

Prosessipuhdistaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Tarjolla makea työpaikka liikkuvasta ja itsenäisestä työstä nauttivalle tekijälle! Haemme nyt tiimiimme uusia reippaita tarvittaessa työhönkutsuttavia

   

PROSESSIPUHDISTAJAA

   

vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tässä tehtävässä huolehdit asiakkaamme tuotantotilojen puhtaudesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työtä tehdään iltaisin ja viikonloppuisin, joskus myös saattaa olla tarjolla aamuvuoroa. 

  

Tässä tehtävässä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Arvoastamme lisäksi kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hyvää palveluasennetta. Toivomme kohtuullista suomen kielen taitoa, jotta voimme huolehtia työturvallisuudesta asiakkaan ohjeiden mukaisesti.

   

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc