(Poistunut julkaisusta)

Prosessipuhdistaja Turkuun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Oletko iltavirkku tai yökyöpeli ja kaipaat aktiivista työtä? Nyt saattoi napata!

 

Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

 

PROSESSIPUHDISTAJAA

 

kokoaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työ sisältää elintarvikealan yrityksen myymälätilojen ja -välineiden matalapainepesua. Työhön tarvitaan erittäin hyvää fyysistä kuntoa, sekä positiivista asennetta! Työtä tehdään välillä 13.00 - 21.30 ja viikkotunteita täydet 37,5h.

 

Aikaisempi työkokemus matalapainepesuista tai siivouksesta on plussaa, mutta arvostamme eniten halua oppia työhön. Työ on erittäin vastuullista ja itsenäistä sekä edellyttää tekijältään hyvää peruskuntoa. Tässä tehtävässä saat takuuvarmasti täyteen päivän askeleet! Lisäksi toivomme vähän joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle, sillä työ on tiukasti sidoksissa asiakkaamme tuotannon rytmiin. Hygieniapassi, työturvallisuuskortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi. Kohtalainen suomenkielentaito katsotaan eduksi.

 

Meiltä puolestasi saat vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Työpäivän jälkeen sinulle on varmasti kertynyt tuhansia askeleita ja hiki on virrannut. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! Palkkaus noudattaa Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja tässä kohteessa palkkaluokka on neljä eli tuntipalkka on 11,76€.

 

Ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Lisätietoja rekrytointiprosessista saat yhteydenottolomakkeellamme. Huomaathan, että huomioimme vain verkkosivujemme kautta tulleet hakemukset.