Prosessipuhdistaja elintarviketeollisuuskohteeseen
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivia arjen sankareita eli

 

PROSESSIPUHDISTAJIA ELINTARVIKETUOTANTOLAITOKSEN SIIVOUKSEEN

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän osana arjen sankareiden elintarvikehygienian pataljoonaa asiakaskohteessamme Turussa. Tarjoamme kokoaikaista ja vakituista työtä illan virkuille. Työskentelemme noin klo. 16.00-24.00. Voit olla alan vanha konkari tai vasta-alkaja, perehdytämme sinut elintarvikehygienian saloihin. Tästä löydät videon, jossa Joni kertoo ajatuksiaan prosessipuhdistajan työstä - Turvallista ruokaa ja merkityksellistä työtä

 

Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työ on tiukasti sidoksissa tehtaan toimintaan. Tuotamme asiakaskohteessa korkean hygienian puhdistuspalvelua matalapainepesumenetelmällä, joten työn suorittaminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, vastuullisuutta ja huolellisuutta sekä valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn vaativissa tehdasolosuhteissa. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat eduksi. Kyseessä on vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita sisältävä työ, joten toivomme sinulta suomen kielen riittävää taitoa.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Panostamme työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla laajan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi. Kassa korvaa sinulle lääkäri- ja apteekkikuluja. Saat myös mukavan esimiehen sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Vapaa-aikaa unohtamatta tarjoamme erilaisia kulttuuri- ja liikuntaetuuksia, joihin pääset mukaan liittymällä L&T:n henkilökuntakerhon jäseneksi. 

 

Hae paikkaa hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin, paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, lisätietoja työtehtävistä antaa palveluesimies Essi Nieminen puh 050 385 5080 ma-pe klo. 8-16 välillä.

 

Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse tai puhelimitse, vaan työnhaku tapahtuu oheisen hakulinkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot