(Poistunut julkaisusta)

Prosessipäällikkö
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Haemme Valtoriin prosessipäällikköä

Prosessipäällikkönä pääset vaikuttamaan Valtorin Palvelutuotannon toiminnan kehittämiseen ja palveluidemme laadun parantamiseen. Prosessipäällikkönä vastaat vastuullasi olevien prosessien kehittämisestä sekä niiden käyttöönoton jalkauttamisesta koko organisaatioomme. Palvelutuotannossa toimintamme keskiössä ovat muutoksen-, ongelman-, kapasiteetin- ja konfiguraationhallinta sekä laajan palveluvalikoimamme palvelukohtaiset prosessit.

Odotamme, että olet IT-palvelutuotannon ammattilainen ja omaat kokemusta sekä palvelutuotannon tehtävistä että vahvaa näyttöä prosessien ja toimintatapojen kehittämisestä useamman vuoden työkokemuksella.

ITIL-prosessit ja ITSM-työkalut ovat sinulle tuttuja sekä teorian että käytännön tasolla, ja toivomme että sinulla on käytännön kokemusta vastuualueemme prosesseista. Olet valmis jalkautumaan organisaatioon ja auttamaan ihmisiä muuttamaan toimintatapojaan haluttuun suuntaan.

Sinulla on aktiivinen ja järjestelmällinen ote toimintatapojen rakentamisessa, mittarien määrittelyssä ja seuraamisessa sekä sidosryhmien haastamisessa rakentavasti.
Prosessejamme kehitetään ja käyttöönotetaan yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, joten hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat tarpeen. Odotamme saavamme joukkoomme ratkaisukeskeisen, reippaan ja aikaansaavan työkaverin.

Työssä menestyäksesi tarvitset;
• kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
• kykyä toimia vastuullisesti tavoitteiden mukaisesti
• kykyä ja tahtoa jalkauttaa prosesseja organisaatioon sekä taitoa myös johtaa eri sidosryhmiä
• hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja esiintymistaidot
• dokumentointitaitoa, kykyä tuottaa selkeitä ohjeita ja muuta kirjallista materiaalia
• muutosjohtajuutta

Muita tehtävään liittyviä tietoja:

Tehtävän toivottu aloitus on toukokuu tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavalla on kuuden kuukauden koeaika.Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Hakeminen:

Haethan tehtävää 27.3.2020 klo 16:21 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-276-2020).

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Pia Jaakkola
Prosessikehityspäällikkö
puh. 050 4645219 
Sähköposti: pia.jaakkola@valtori.fi