(Poistunut julkaisusta)

Prosessipäällikkö, Saint-Gobain Finland Oy
Saint-Gobain Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Etsimme Saint-Gobain Finland Oy:n Gyproc-toimialalle Kirkkonummen tehtaalle toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen prosessipäällikköä.

Prosessipäällikkönä vastaat tiimisi kanssa tuotantoprosessin ja sen suorituskyvyn hallinnasta ja kehittämisestä, prosessiin vaikuttavista laatutekijöistä (kuten raaka-aineiden laatu), tuotereseptiikasta sekä tuotelaadusta. Vastaat myös tehtaan energianhallintajärjestelmästä. Tiimissäsi sinulle raportoi kolme henkilöä.

Keskeisimpiä työtehtäviäsi on kehitysprojektien toteuttaminen ja koordinointi sekä henkilöstön kehittämis- ja koulutustehtävät. Tärkeitä tunnuslukuja työssäsi ovat turvallisuusmittarit, laatutulokset, tuotannon saanto, linjan käytettävyys sekä energiankulutus. Toimit tehtävässäsi myös yhteyshenkilönä Saint-Gobainin kehitys- ja tekniseen tiimiin koskien prosessin hallintaa ja tuotespesifikaatioita. Osallistut myös yrityksen strategiatyöhön ja vastaan osaltasi tuotannon suorituskykytavoitteista.

Arvostamme taustaa prosessien hallinnasta, esimieskokemusta ja LEAN-menetelmien tuntemusta, halua ja kykyä oppia uusia työkaluja ja menetelmiä sekä kehittää toimintatapojamme.

Odotamme sinulta vahvaa kemian tuntemusta sekä vähintään AMK-tason koulutusta. Mikäli sinulla on hyvä asenne, olet oma-aloitteinen, innovatiivinen, järjestelmällinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, voit olla etsimämme henkilö. Toimit kansainvälisessä ympäristössä, joten englanninkielen osaaminen on välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle

  • turvallisen työympäristön
  • kouluttautumismahdollisuuksia
  • mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn
  • hyvän työporukan ja vahvan organisaation tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringiltä Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.