Prosessioperaattori, Riihimäki (vakituisia (4) ja määräaikaisia (4))
Valio Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2021

ETSIMME VALIOJENGIIMME RIIHIMÄELLE ELINTARVIKEALAN AMMATTILAISIA

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Olemme on toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin. 

Olisitko sinä tiimimme uusi jäsen? Etsimme nyt Riihimäen R2 tehtaalle prosessioperaattoreita vakituisiin ja määräaikaisiin (30.9.2022 saakka) työsuhteisiin. 

Työ on monipuolista ja kiinnostavaa elintarvikealan työtä, jossa työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaissa, vastuullisesti tuotetuissa tuotteissa. 

Tehtävässäsi tulet: 

- Varmistamaan valmistusprosessimme sujuvuuden yhdessä tiimin kanssa (maidon vastaanotto, jogurtin ja kauravälipalojen valmistus, sekä suodatus) 

- Huolehtimaan vastuualueesi tilanneraportoinnista

- Tekemään laaduntarkkailua ja analysointia raaka-aineiden, tuotteiden ja prosessien osalta sekä reagoimaan poikkeamiin

- Huolehtimaan päivittäisistä prosessi- ja pintapesuista puhdistusohjelmien mukaisesti

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy:

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi meijeri- tai elintarvikealan koulutus 

- Aiempaa kokemusta prosessiteollisuudesta

- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja 

- Positiivista asennetta ja halua tehdä työtä tiimissä 

- Innokkuutta uusien asioiden opetteluun ja kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa

- Oma-aloitteisuutta sekä vastuullista otetta työtehtäviin

- Jämäkkää asennetta työ- ja elintarviketurvallisuuteen

- Tietoteknistä osaamista (SAP, MMC, Microsoft Office-ohjelmat) 

- Soveltuvuutta vuorotyöhön sekä viikonlopputyöskentelyyn

Tehtävässä noudatettava työehtosopimus ja palkkaus on MVL/Meipake mukainen. Työ on fyysisesti kuormittavaa keskeytymätöntä 3-vuorotyötä.

Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit tehdä mielenkiintoista sekä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että Valiolla työskentely on turvallista, ja että työvälineemme ovat moderneja ja toimivia. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme. Meillä voit kehittää omaa osaamistasi tiimimme tukemana.

Lisätietoja tehtävästä: tuotantovastaava Tom Elovaara p. 050 398 7388, kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Voit soitella 9.9. klo 9–13, 22.9. klo 9–15.

Hakuohjeet: Käynnistämme haastattelut heti hakuprosessin alettua, joten haethan pikaisesti, viimeistään 23.9.2021 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Riihimäen meijerissä työskentelee noin 400 valiolaista. Riihimäellä valmistetaan mm. Valio maitoja, Valio Arki maitojuomia, Valio piimää ja kermaa, Valio Luomu™ maitoja, Valiojogurtti® jogurtteja, Valio A+™ jogurtteja, Valio Play® jogurttia sekä Valio Oddlygood® -kauragurtteja. Toimipaikalla toimii myös Etelä-Suomen alueen jakeluvarasto. Välipalatehtaamme Riihimäen Herajoella on sekä ympäristöystävällisyydeltään, että tuotantoteknologialtaan huippuluokan meijeri.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat Häme, työpaikat Riihimäki, elintarvikeala, tuotanto, prosessiteollisuus, meijeristi, elintarviketekniikka, prosessitekniikka

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1494688
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: kts. ilmoitus
  • Sijainti: Riihimäki, Kanta-Häme