(Poistunut julkaisusta)

Prosessinomistaja, Palveluiden hallinta
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 930 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Oletko suunnitelmallinen ja ratkaisukeskeinen tiimityöskentelijä? Haemme nyt Efora Oy:lle prosessinomistajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työskentelypaikkakuntanasi toimii jokin Eforan yhdeksästä toimipisteestä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjen ja kiinnostusten mukaan.

Tehtävänkuvaus

Palveluiden hallinta –prosessin tehtävänä on kehittää ja ylläpitää kannattavia palvelutuotteita ja niihin liittyviä osaamisia. Prosessinomistajana omistat prosessin tekemisen ja kehittämisen yli tulosyksikkörajojen. Vastaat ja tuet prosessin kehityksen eri vaiheita pitkäjänteisesti aina suunnittelusta toteutukseen ja sen johtamiseen. Prosessia ja ihmisiä johdetaan verkostoissa ja matriisissa sekä operatiivisella että strategisella tasolla myös ilman muodollista valtaa.

Olet aktiivisesti mukana luomassa osaamisen hallinnan verkostoa ja sen toimintaa. Johdat osaamista sekä sisäisesti että palveluverkostossa. Lisäksi tuet aktiivisesti oppimisympäristön tehokasta hyödyntämistä. Tehtävänäsi on varmistaa, että tulosyksiköiden osaamistarpeet ja työkalut kohtaavat. Vastaat siitä, että prosessin tavoitteet toteutuvat ja niitä tukevat mittarit kehittyvät. Tuotat aktiivisesti viestintämateriaalia ja pidät kaikki tarvittavat sidosryhmät jatkuvasti ajan tasalla prosessin tilanteesta.

Työssä matkustuspäiviä on noin viisikymmentä vuodessa.

Tehtävänvaatimukset

Hakijoilta odotamme korkeakoulututkintoa sekä kokemusta palveluliiketoiminnasta, kunnossapidosta ja huoltotoiminnasta. Lisäksi sinulle on kertynyt työkokemusta prosessijohtamisesta ja prosessisuuntaisesta kehittämisestä sekä kehitys- ja käyttöönottoprojektien johtamisesta. Edellytämme myös kokemusta teknologian soveltamisesta uusien innovaatioiden synnyttämiseksi sekä kykyä johtaa asiantuntijatiimejä.

Tunnet oppimismenetelmät ja -ympäristöt ja sinulla on kyky soveltaa tietotekniikkaa tuotannollisessa ympäristössä. Hallitset palveluiden tuotteistamisen, palvelutuotteiden hallinnan sekä talouden johtamisen ja osaat ajatella business case -lähtöisesti.

Olet määrätietoinen sekä innostava tiimipelaaja ja sinulta löytyy tilanneälyä. Osaat kiteyttää monimutkaiset asiat ja ilmaista ne konkreettisesti. Lisäksi arvostamme kykyä verkostoitua eri toimijoiden kanssa. Edellytämme sujuvaa englannin kielen taitoa.

Saat ainutkertaisen paikan kehittää tulevaisuuden kunnossapidon palvelutuotteita ja siihen liittyvää osaamisen hallintaa. Pääset myös osallistumaan konsernin kehittymiseen ja koko kumppaniverkoston kehittämiseen.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Hae tehtävään 25.5.2018 mennessä sähköisen järjestelmän kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Hankintajohtaja, Pasi Laukkanen puh. 040 766 7329

14.5 klo 10.30-11.30

16.5 klo 17-18

18.5 klo 11-12.

tai

Kehitysjohtaja, Veijo Pitkäniemi puh. 0400 969 882

14.5. Klo. 15.00-16.00

16.5. Klo. 9.00-10.00

22.5. Klo. 12.00-13.00

25.5. klo. 9.00-10.00