(Poistunut julkaisusta)

Prosessinohjaaja Suomen Sokerille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme, Suomen Sokerille, heidän osaavaan joukkoon


 
Prosessinohjaajaa  
 
toimimaan osana Kirkkonummella sijaitsevan tehtaan tuotanto-osastoa. Työsi sisältää monipuolisia tehtäviä Suomen Sokerin tuotteiden, eli kide- ja nestesokerin, siirappien ja elintarvikemelassin, valmistamisen parissa. 
 
Aluksi työsi tulee sisältämään kenttätehtäviä tehdastiloissa, mutta osaamisen kasvaessa tehtävänkuvaa laajennetaan prosessinohjaukseen, valvontaan, laboratoriotehtäviin ja niin edelleen.  Monityötaitoisuus onkin työssä keskiössä, eikä yhdelle vakanssille jääminen ole vaarana. Osana parinkymmenen hengen tiimiä olet hyvin tärkeässä roolissa valmistamassa laadukasta ja turvallista elintarviketta asiakkaillemme teollisuuteen ja kotitalouksiin. 
Tehtävässä pääset työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä ja soveltamaan ja kehittämään monipuolisesti ammattitaitoasi. 
 
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (prosessinohjaajan, kemiantekniikan tai elintarviketekniikan ammattitutkinto tai vastaava) ja olet tutustunut johonkin automaatiojärjestelmään koulutuksesi tai aikaisempien työtehtäviesi yhteydessä. Aikaisempi kokemus tuotantotyöstä tehtaassa lasketaan eduksi. Työ on pääasiassa keskeytyvää kolmivuorotyötä, jossa yhden vuoron ajanjakso kestää viikon. 
 
Suomen Sokeri tarjoaa sinulle mielenkiintoisen vakituisen työn, hyvät työsuhde-edut ja mukavan työyhteisön. 
 
Hakuaika päättyy 18.11.2018. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Tomi Kolu, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi.
 
Meillä on juuret syvällä Suomen maaperässä, puhtaassa luonnossa. Me jalostamme sitä, mitä luonto tuottaa: puhtaaksi kiteytettyä energiaa ja mielihyvää.  Me teemme sokeria niin kotimaisille kuin kansainvälisille asiakkaillemme. Sokeri on meille elämän suola. 
Sucros Oy ja sen tytäryhtiö Suomen Sokeri Oy muodostavat yhdessä suomalaisen sokeriteollisuuden. Sucros vastaa sokerijuurikkaan viljelyttämisestä ja prosessoinnista Säkylän juurikassokeritehtaalla. Suomen Sokeri vastaa sokerin puhdistamo- ja pakkaustoiminnasta Kirkkonummella sekä tuotteiden markkinoinnista ja myynnistä. Tarjoamme työtä lähes 300 ammattilaiselle ja liikevaihtomme on noin 165 miljoonaa euroa. Olemme osa Nordzucker Groupia, Euroopan toiseksi suurinta sokeriyritystä. Nordzucker omistaa meistä 80 % ja suomalainen Apetit Oyj 20 %. 
Lisätietoa osoitteessa www.nordicsugar.com
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Prosessinohjaaja


Sijainti:  KANTVIK


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tomi Kolu, 040 640 3118


Toimipaikka:  VANTAA