Prosessinhoitajia
Metsä Tissue

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Haemme Metsä Tissuen Mäntän tehtaalle

PROSESSINHOITAJIA

vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin.

Mitä pääset tekemään?

Haemme prosessinhoitajia Metsä Tissuen Mäntän tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen paperintuotannon, paperinjalostuksen ja uusiomassatuotannon tehtäviin. Prosessinhoitajana vastaat osaltasi tehtaan tehokkaan käyntiasteen saavuttamisesta. Toimintamallimme perustuu moniosaamiseen, prosessinhoitajien työtehtävät voivat vaihdella oman osaamisen ja taustan mukaan tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä. Työaika voi olla joko keskeytyvä tai jatkuva vuorotyö. 

Millä vakuutat meidät?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa prosessinhoitajan- ja/tai kunnossapitoon suuntautunutta ammatillista koulutusta. Olet sitoutunut turvalliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn, ja käyttökunnossapito on sinulle tuttu käsite.  Aikaisempi työkokemus prosessinhoitajan tai kunnossapidon työtehtävistä paperi- ja prosessiteollisuudesta katsotaan eduksi.

Olet työskentelytavoiltasi oma-aloitteinen, aktiivisesti tehtäviin tarttuva ja joustava. Olet halukas ja motivoitunut oman ammattitaitosi ja työpanoksesi kehittämiseen. Sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. 

Miksi Metsä?

Metsällä pääset työskentelemään pehmopaperin valmistuksen ja jalostuksen ammattilaisten kanssa, jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä. Metsä Tissue tarjoaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittyä paperin valmistuksen ja jalostuksen huippuosaajaksi. Meillä on jatkuva tavoite kehittää toimintaamme kestävästi kasvavalla alalla. Tervetuloa yhteistyökykyiseen, innostuneeseen ja osaavaan joukkoon!

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Jarkko Lindroos, puh. (040) 587 0417.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Haku on auki 9.7.2021 saakka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot