Prosessinhoitajia
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Kuopioon ammattitaitoisia prosessinhoitajia.

Työtehtäviin kuuluu prosessinhoitoa ja -valvontaa, koneiden säätämistä ja puhdistamista sekä trukilla tehtäviä tavaroiden nostoja ja kuljetuksia.

Prosessinhoitajan koulutus tai muu soveltuva teollisen alan koulutus katsotaan hakijalle eduksi. Työ vaatii huolellista ja tarkkaa otetta, odotamme myös vuorotyövalmiutta. Työaikamuotona on TAM35.

Tarjoamme sinulle vapaat viikonloput ja pitkäaikaisen työpaikan, josta on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja palkkauksessa sovelletaan muovi- ja kemiantuoteteollisuuden TES:siä.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Hilppa Kukkonen RTK-Henkilöstöpalvelusta, 045 231 0590 tai hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424977
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio