(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitajia
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Stora Enso on Euroopan toiseksi suurin paperintuottaja, jolla on vakiintunut asiakaskunta ja laaja tuotevalikoima painetun viestinnän tarpeisiin ja toimistokäyttöön. Asiakkaat hyötyvät Stora Enson laajasta sekä kierrätys- että ensikuidusta valmistettujen paperien valikoimasta ja vahvasta kokemuksesta, osaamisesta ja asiakastuesta.

Stora Enso Publication Papers Oy Ltd Anjalan Paperitehdas on osa Stora Enson Anjalankosken tehtaita. Anjalan Paperitehdas valmistaa hiokepitoisia painopapereita. Paperikone 2 valmistaa päällystettyä kirjapaperia ja paperikone 3 päällystämätöntä kirjapaperia sekä erikoissanomalehtipaperia. Anjalan tehtaan vuosittainen tuotantokapasiteetti on 435 000 tonnia ja henkilöstöä tehtaalla on noin 300.

Haemme nyt Stora Enson Anjalan Paperitehtaalle prosessinhoitajia tehtaan eri osastoille.

Työtehtäviin kuuluu prosessin tuotantotehtävien lisäksi erilaisia mekaanisen tai sähkö- ja säätöteknisen kunnossapidon tehtäviä koko tehdasalueella.

Tehtävävaatimukset

Sinulla on koneasentajan tai kunnossapitoasentajan koulutus ja usean vuoden työkokemus teollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta. Sinulta löytyy myös teknistä ongelmanratkaisukykyä, hydrauliikan ja pneumatiikan tuntemusta sekä asennus- ja laitostyökokemusta.

Vaihtoehtoisesti sinulla on sähkö- ja/tai automaatioasentajan tutkinto ja vähintään vuoden kokemus sähkö- tai automaatiokunnossapidon tehtävistä. Toivomme, että sinulla on kokemusta automaatio- ja laatusäätöjärjestelmistä sekä kokemusta logiikoista, taajuusmuuttajista ja sähkökäytöistä. Toivomme, että hallitset SAP R/3 -toiminnanohjausjärjestelmän. Englannin kielen taito katsotaan myös eduksesi.

Odotamme sinulta aktiivista ja positiivista asennetta työtä ja työympäristöäsi kohtaan. Toivomme, että kykenet sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöhön erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme Sinulle koulutuksen prosessin tuotantotehtäviin ja mahdollisuuden ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen.

Haethan tehtävään 9.2.2020 mennessä.

Työtehtävän vastaanottaminen edellyttää hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestin.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Olli Luukkanen, osastotyönjohtaja, puh. 040 561 8072

Juha Kiri, vuoromestari, puh. 040 504 3363