(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitajia
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Haemme nyt Stora Enson Anjalan Paperitehtaalle prosessinhoitajia paperikonelinjoille.

Stora Enso Publication Papers Oy Ltd Anjalan Paperitehdas on osa Stora Enson Anjalankosken tehtaita. Anjalan Paperitehdas valmistaa hiokepitoisia painopapereita. Paperikone 2 valmistaa päällystettyä kirjapaperia ja paperikone 3 päällystämätöntä kirjapaperia sekä erikoissanomalehtipaperia. Anjalan tehtaan vuosittainen tuotantokapasiteetti on 435 000 tonnia ja henkilöstöä on tehtaalla noin 300.

Tehtävänkuvaus

Tehtäväalueina prosessitehtävissä ovat joko paperikoneiden jälkikäsittelyn eri työtehtävät tai paperikoneen eri osa-alueiden tehtävät. Tehtävä sisältää varsinaisen prosessinhoidon lisäksi erilaisia kunnossapitotehtäviä koko tehdasalueella oman työn ohella. Kunnossapitotehtävät määräytyvät sen mukaan onko kunnossapito-osaaminen mekaanista vai sähkö/automaatio taustaista.

Tehtävänvaatimukset

Tehtävän hoidon kannalta katsotaan eduksi, että sinulla on kokemusta mekaanisesta kunnossapidosta teollisuudessa tai sähkö-/automaatio osaamista teollisuudessa.

Prosessinhoitajana sinulla on aktiivinen ja positiivinen asenne työtä ja työympäristöäsi kohtaan. Toivomme, että kykenet sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöhön erilaisten ihmisten kanssa.

Mekaanisen puolen osaajalta edellytetään:

  • teknistä ongelmanratkaisukykyä
  • hydrauliikan ja pneumatiikan tuntemusta
  • asennus- ja laitostyökokemusta

Sähkö/automaatio puolen osaajalta edellytetään:

  • kokemusta automaatio- ja laatusäätöjärjestelmistä
  • kokemusta logiikoista, taajuusmuuttajista ja sähkökäytöistä
  • kokemusta SAP -kunnossapitojärjestelmästä

Prosessinhoitajana sinulla on aktiivinen ja positiivinen asenne työtä ja työympäristöäsi kohtaan. Toivomme, että kykenet sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöhön erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme Sinulle koulutuksen prosessin tuotantotehtäviin ja mahdollisuuden ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastotyönjohtaja

Olli Luukkanen

p. 040 561 8072