(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitajia paperin tuotantoon ja jalostukseen, Mänttä
Metsä Tissue

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018
PROSESSINHOITAJIA PAPERIN TUOTANTOON JA JALOSTUKSEEN

Tehtävän kuvaus


Haemme prosessinhoitajia Metsä Tissuen Mäntän tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen paperintuotannon, paperinjalostuksen ja uusiomassatuotannon tehtäviin. Prosessinhoitajana vastaat osaltasi tehtaan tehokkaan käyntiasteen saavuttamisesta. Toimintamallimme perustuu moniosaamiseen, ja sinun odotetaan toimivan sekä tuotannon tehtävissä että kunnossapidossa kulloisenkin tarpeen mukaan. Työaika voi olla joko keskeytyvä tai jatkuva vuorotyö.

Edellytykset tehtäviin


Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa prosessinhoitajan- ja/tai kunnossapitoon suuntautunutta ammatillista koulutusta. Aikaisempi työkokemus prosessiteollisuudesta, erityisesti jalostustoiminnoista katsotaan eduksi. Olet työskentelytavoiltasi oma-aloitteinen, aktiivisesti tehtäviin tarttuva ja joustava. Olet halukas ja motivoitunut oman ammattitaitosi ja työpanoksesi kehittämiseen. Sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Mikko Hänninen, puh. (050) 592 9373.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän arvostetussa kansainvälisessä yrityksessä. Lähetä hakemuksesi viimeistään 16.9.2018 linkin kautta.