(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitajia oppisopimuskoulutukseen
Metsä Wood

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2018

KOULUTTAUDU OPPISOPIMUKSELLA VASTUULLISIIN TUOTANNON TEHTÄVIIN METSÄ WOODISSA


Tehtävän kuvaus


Metsä Groupiin kuuluva korkealaatuisten puutuotteiden valmistaja Metsä Wood laajentaa toimintaansa ja hakee koulutusohjelmaansa Punkaharjun tehtaalle prosessinhoitajia monipuolisiin ja vastuullisiin prosessinohjauksen ja käyttäjäkunnossapidon tehtäviin.


Koulutus alkaa tammikuussa 2019 ja se toteutetaan noin 1,5 vuotta kestävänä oppisopimuskoulutuksena.


Hyväksytysti suoritetun koulutusohjelman jälkeen tarjoamme tilaisuuden työskennellä tehokkaan tuotantolaitoksen tehtävissä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Metsä Groupissa on hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Osallistava työkulttuuri kannustaa työtapojen ja tuotantoprosessin jatkuvaan parantamiseen. 


Panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Työturvallisuus on osa ammattitaitoa ja oleellinen alue toiminnan päivittäisessä johtamisessa koko Metsä Groupissa. Meillä henkilöstö sitoutuu ennakoivaan turvallisuustyöhön ja turvallisiin työtapoihin.


Edellytykset


Soveltuva koulutustausta oppisopimuskoulutukseen valittaville on ammattiopistotasoinen puualan, sähköautomaation, prosessi- tai konetekniikan perustutkinto tai insinööri (AMK). Odotamme sinulta hyviä tiimityötaitoja ja oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä vahvaa halua kehittää omaa ja organisaation osaamista. Työkokemus prosessiteollisuuden tehtävistä on eduksi.


Lisätiedot


Henkilöstön kehittämispäällikkö Juha Rötsä 050 3089854, sähköposti juha.rotsa@metsagroup.com


Hakeminen


Lähetä hakemuksesi 30.9.2018 mennessä.