(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitajia ja operaattoreita / Oppisopimuskoulutus
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2018

KOULUTTAUDU OPPISOPIMUKSELLA VASTUULLISIIN TUOTANNON TEHTÄVIIN METSÄ BOARDISSA

Tehtävän kuvaus

Metsä Groupiin kuuluva ja johtava korkealaatuisten ensikuitukartonkien valmistaja Metsä Board hakee koulutusohjelmaansa kartonki- ja sellutehtaille prosessinhoitajia ja operaattoreita monipuolisiin ja vastuullisiin prosessinohjauksen ja käyttäjäkunnossapidon tehtäviin. Koulutukseen voi hakea seuraaville tehdaspaikkakunnille:


  • Joutseno
  • Kyröskoski
  • Simpele
  • Tampere
  • Äänekoski

Koulutus alkaa tammikuussa 2019 ja se toteutetaan noin 1,5 vuotta kestävänä oppisopimuskoulutuksena.


Hyväksytysti suoritetun koulutusohjelman jälkeen tarjoamme tilaisuuden työskennellä tehokkaan tuotantolaitoksen tehtävissä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Metsä Groupissa on hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Osallistava työkulttuuri kannustaa työtapojen ja tuotantoprosessin jatkuvaan parantamiseen.

Panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Työturvallisuus on osa ammattitaitoa ja oleellinen alue toiminnan päivittäisessä johtamisessa koko Metsä Groupissa. Meillä henkilöstö sitoutuu ennakoivaan turvallisuustyöhön ja turvallisiin työtapoihin.

Edellytykset

Soveltuva koulutustausta oppisopimuskoulutukseen valittaville on ammattiopistotasoinen sähköautomaation, prosessi- tai konetekniikan perustutkinto tai insinööri (AMK). Odotamme sinulta hyviä tiimityötaitoja ja oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä vahvaa halua kehittää omaa ja organisaation osaamista. Työkokemus prosessiteollisuuden tehtävistä on eduksi.

Lisätiedot

Henkilöstön kehittämispäällikkö Juha Rötsä 050 3089854, sähköposti juha.rotsa@metsagroup.com

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi 30.9.2018 mennessä ja merkitse hakulomakkeelle paikkakunnat, joissa olet ensisijaisesti valmis työskentelemään.