Prosessinhoitajaharjoittelija
Vantaan Energia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Matkallamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa ja tulevaisuuden kiertotalouden ratkaisuja tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme prosessinhoitajaharjoittelijaa voimalaitoslaboratorioon ajalle 1.3. – 31.10.2021. Työpisteenäsi toimii ensisijaisesti Itä-Vantaalla sijaitseva Suomen suurin jätevoimala mutta tarvittaessa työskentelet myös Martinlaakson voimalaitoksellamme.

Tehtäviisi kuuluvat voimalaitoksen vesianalyysit sekä muut laboratorion perustehtävät kuten liuosten valmistus ja jatkuvatoimisten analysaattoreiden huolto ja kalibrointi. Työhön kuuluu myös vedenkäsittelyn ja savukaasulauhteen käsittelyn valvonta-, käyttö- ja huoltotöitä. Lisäksi osallistut osaamisesi mukaan vedenkäsittelyyn kuuluviin vuosihuoltotöihin, esimerkiksi laitteistojen pesutyöhön, yhdessä prosessinhoitajiemme kanssa.

Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Olet laborantti-, laboratorioanalytiikan tai kemiantekniikan ammattikoulu- tai ammattikorkeakouluopiskelija ja täysi-ikäinen
  • Työskentelet huolellisesti ja oma-aloitteisesti
  • Tartut reippaasti ja itsenäisesti käytännön työhön

Lisätietoja kesätyötehtävästä ja meistä työnantajana saat laboratorioinsinööri Johanna Laimiolta puhelimitse 050 529 4187 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 14.2.2021 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

PS. Seuraathan #energiajengin menoa Instagramissa ja LinkedInissä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411781
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa