Prosessinhoitaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Haemme PROSESSINHOITAJIA asiakasyrityksemme Riihimäen toimipisteelle!

Tehtävänkuva

Prosessinhoitajan tehtävässä kierrätysmuovin lajittelutoiminnoissa sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään osaamistasi kasvavalla ja kehittyvällä toimialalla osana asiantuntevaa ja innostavaa tiimiä. Tehtäviisi kuuluvat mm.  prosessilaitteiden käyttö- ja huoltotyöt sekä materiaalin käsittely trukilla. 

Odotamme ja toivomme sinulta

- fyysistä kuntoa, joka kestää nopeatempoista työtä

-  trukinajotaitoa

- ongelmanratkaisutaitoa

Oppimishaluista ja aktiivista asennetta työntekoon. Aiempi työkokemus prosessinhoitajan tehtävistä  sekä tehtävään soveltuvat koulutukset katsotaan eduksi. 

Työsuhde

Työ on keskeytyvää 3-vuorotyötä. Palkkaus perustuu Kemian perusteollisuuden työehtosopimukseen. Työsuhde solmitaan alkuun vuokratyösuhteena, mutta rekrytointi tähtää vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Mitä tarjoamme?

Työtehtävä tarjoaa sinulle erityisen tilaisuuden päästä kehittämään itseään monipuolisissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä osana vakavaraisen yrityksen ammattitaitoista tiimiä.

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Voit tutustua etuihimme, uratarinoihimme ja meihin työnantajana tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

 

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa:

- HR-harjoittelija Sara Virtanen (sara.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4338) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

- HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637)  - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu #työelämänkohtaamisia

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot