Prosessinhoitaja
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Työnkuvasi

Haemme Fortum Waste Solutions Oy:n Porin Mäntyluodon tuhkankäsittelylaitokselle prosessinhoitajia. Työtehtäviin kuuluvat Mäntyluodon tuhkankäsittelylaitoksen prosessin ajo sekä muut laitoksen toimintaan liittyvät tehtävät. Työnkuvaan sisältyy mm. laitoksen yhteydessä olevan vesilaitoksen käynnissäpitotehtävät.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä kehittyvällä ja kasvavalla kiertotalouden toimialalla. Sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi ja tehtävääsi. Tarjoamme hyvät Fortumin henkilöstöedut, kuten esimerkiksi sairaskassa ja lounasetu.

 

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa kokemusta tai koulutusta kuten esim. prosessiteollisuuden perustutkinto. Myös vastavalmistuneet hakijat huomioidaan. Luonteeltasi olet pitkäjänteinen ja yhteistyökykyinen.

Työntekijöille sovelletaan kemian perusteollisuuden työehtosopimusta. Palkka neuvotellaan työehtosopimuksen, työnvaativuusluokan ja kokemuksen perusteella.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 31.5.2021 mennessä. Lisätietoja työpaikasta antaa Käyttöpäällikkö Ilpo Koski, puh. 046 9226045. Voimme aloittaa haastattelut jo hakuajan kuluessa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot