Prosessinhoitaja
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020
Vapon Ilomantsiin valmistuvan aktiivihiilitehtaan tuotteet markkinoidaan Novactor-tuotemerkin alla. Novactor on kasvavan aktiivihiilimarkkinan edelläkävijä. Ilomantsiin vuonna 2020 valmistuva aktiivihiilitehdas hyödyntää alansa moderneinta teknologiaa. Olemme kehittäneet menetelmän, jolla aktiivihiiltä voidaan valmistaa turpeesta ja muista suomalaisista biomassoista. Aktiivihiili parantaa globaalisti elinympäristöjemme puhtautta ja viihtyisyyttä, sillä sitä käytetään esimerkiksi teollisuuden savukaasujen sekä juoma- ja jäteveden, ilman ja elintarvikkeiden puhdistamiseen. Investointimme Ilomantsiin luo Suomelle merkittävää uutta vientiliiketoimintaa. Laitos työllistää valmistuttuaan noin 50 henkilöä koko tuotantoketjussa.

Haluatko EDELLÄKÄVIJÄKSI aktiivihiilitehtaalle?

Haemme Ilomantsissa sijaitsevalle pellettitehtaalle, voimalaitokselle ja Euroopan moderneimmalle aktiivihiilitehtaalle

PROSESSINHOITAJAA

vastaamaan kyseisten tehtaiden ja laitoksen tuotteiden valmistuksesta sekä koneiden ja laitteiden toimivuudesta valvomalla laitteistojen toimintaa, ohjausta ja tuotantoa.
Työ on vuorotyötä ja palkkaus määräytyy Bioteollisuuden työehtosopimuksen mukaan. Toimit tiiviissä yhteistyössä tehtaan muun henkilöstön sekä etäkäyttökeskuksen henkilöstön kanssa.

Sinulla on paineensietokykyä ja motivaatiota vaihteleviin työtehtäviin sekä valmiutta omaksua uusia asioita. Kykenet sekä tiimityöhön että itsenäiseen työskentelyyn. Olet kiinnostunut tekniikasta ja pidät työskentelystä koneiden ja laitteiden parissa. Edellytämme vähintään perusosaamista ja kiinnostusta tietojärjestelmien käyttöön.

Eduksi katsotaan pellettituotannon ja voimalaitosprosessin tuntemus sekä peruskoulutus esim. prosessi- tai automaatioalalta. Olet innostunut oppimaan uutta ja koet merkitykselliseksi omaksua uuden aktiivihiilitehtaan prosessinhoitajan tehtävät, joissa pääset hyödyntämään perinteistä raaka-ainetta, turvetta, uudella ja elinympäristöämme puhdistavalla tavalla. Tehtävään syventävä koulutus annetaan työskentelyn ohessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa laitospäällikkö Antti Virtanen, ke 23.9.2020 klo 13-15 ja pe 25.9 klo 9-11, puh. 040 570 5399.

Jätä hakemuksesi 30.9.2020 mennessä osoitteessa vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.

Sustainable Everyday Living - www.vapo.com
novactor.com
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot