(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitaja
Rosendahl Nextrom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Haemme yhteistyökumppanillemme Rosendahl Nextromille prosessinhoitajaa vuorotyöhön lasiaihioiden R&D Centeriin, kolmivuoroon.

Työtehtäviin kuuluu tuotantoprosessin ylläpitäminen. Työnkuva sisältää prosessien valvontaa ja ohjausta, tuotantolinjojen säätöä ja puhdistusta sekä tuotantovaiheisiin liittyvää dokumentointia. Tehtävä edellyttää mm. prosessien tuntemusta ja huolellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön. Työvuorot ovat kestoltaan 12h 20min. Joka toinen viikko työskennellään päivä- ja joka toinen yövuorossa, vuorot on jaettu kolmelle työpäivälle.

Toivomme kemiantekniikan prosessialan opintoja tai taustaa. Kokemus prosessituoteteollisuuden työtehtävistä katsotaan eduksi. Toimimme kansainvälisessä ympäristössä ja tästä johtuen englannin kielen osaaminen nähdään etuna.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ja arvostetussa perheyhtiössä hyvien kulkuyhteyksien varrella (kehä 3:n varrella, Aviapoliksen vieressä). Työsuhde on kestoltaan alustavasti vuoden määräaikainen Barona Teollisuuden kautta. Työssä on erinomaiset mahdollisuudet myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme tarjoaa tehtävään valitulle perehdytyksen, joten voit olla myös urasi alkuvaiheissa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätähän hakemuksen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Toivonen, puh. 050 594 2521, kim.toivonen@barona.fi.