(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitaja
Meira Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haemme kahvipakkaamoon sinua aktiivinen ja aikaansaava

PROSESSINHOITAJA

Prosessinhoitajan tehtävissä vastaat tuotantosuunnitelman mukaisen pakkausohjelman toteutumisesta sekä laitteiden teknisestä toimivuudesta omalla vastuualueellasi. Ratkaiset ja poistat laitteissa ilmenevät laiteviat ja häiriötilanteet mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti. Lisäksi huolehdit oman työalueesi siisteydestä, omavalvonnasta ja laatukirjauksista. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet tekniikasta/ automaatiosta kiinnostunut, erinomaiset ongelmanratkaisutaidot omaava tiimipelaaja. Sinulla on valmiuksia ja halua toiminnan kehittämiseen ja kommunikoit sujuvasti suomen kielellä. Toivomme, että sinulla on alan koulutus tai tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Yhtä tärkeänä arvostamme työtä pelkäämätöntä asennetta ja ahkeraa työotetta. Trukkikortti sekä trukinajotaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näyttämään parasta osaamistasi vastuullisessa työympäristössä, mukavien työkavereiden tukemana ja hyvien työsuhde-etujen siivittämänä.

Etsimme tähän vakituiseen, kokoaikaiseen prosessinhoitajan tehtävään sopivaa henkilöä, työ on vuorotyötä ja pyrimme täyttämään tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä.

Mikäli näet itsesi Meiralla prosessinhoitajan tehtävässä, toivomme että jätät hakemuksesi sivuillamme www.meira.fi viimeistään 29.2.2020 mennessä.