(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitaja
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Vapon New Businesses -divisioonan tavoitteena on luoda oman tuotekehitystoiminnan avulla uusia tuotteita ja innovaatioita, jotka perustuvat turpeen ja muiden luonnonmateriaalien jalostamiseen. Olemme osa kansainvälistä Vapo-konsernia, joka edistää liiketoiminnoillaan puhdasta ja vettä säästävää paikallista elintarviketuotantoa, tarjoaa paikallisia polttoaineita sekä lämmön- ja höyryntuotantoratkaisuja, kehittää uusia tuotteita saastuneen ympäristön puhdistamiseen sekä luo hyvinvointia työllistämällä, kierrättämällä ja luomalla viihtyisiä elinympäristöjä.

Vapo Carbons on kasvavan aktiivihiilimarkkinan edelläkävijä. Sen Ilomantsiin vuonna 2020 valmistuva aktiivihiilitehdas hyödyntää alansa moderneinta teknologiaa. Olemme kehittäneet menetelmän, jolla aktiivihiiltä voidaan valmistaa turpeesta ja muista suomalaisista biomassoista. Aktiivihiili parantaa globaalisti elinympäristöjemme puhtautta ja viihtyisyyttä, sillä sitä käytetään esimerkiksi teollisuuden savukaasujen sekä juoma- ja jäteveden, ilman ja elintarvikkeiden puhdistamiseen. Investointimme Ilomantsiin luo Suomelle merkittävää uutta vientiliiketoimintaa. Laitos työllistää valmistuttuaan noin 50 henkilöä koko tuotantoketjussa.

Ilomantsissa sijaitsevalle, Euroopan moderneimmalle aktiivihiili- ja pellettitehtaalle sekä voimalaitokselle haetaan

KUUTTA PROSESSINHOITAJAA.

Prosessinhoitajana vastaat kyseisten tehtaiden ja laitoksen tuotteiden valmistuksesta sekä koneiden ja laitteiden toimivuudesta valvomalla laitteistojen toimintaa, ohjausta ja tuotantoa. Työ on vuorotyötä. Toimit tiiviissä yhteistyössä tehtaan muun henkilöstön sekä etäkäyttökeskuksen henkilöstön kanssa.

Sinulla on paineensietokykyä ja motivaatiota vaihteleviin työtehtäviin sekä valmiutta omaksua uusia asioita. Kykenet sekä tiimityöhön että itsenäiseen työskentelyyn. Olet kiinnostunut tekniikasta ja pidät työskentelystä koneiden ja laitteiden parissa. Edellytämme vähintään perusosaamista ja kiinnostusta tietojärjestelmien käyttöön.

Eduksi katsotaan pellettituotannon ja voimalaitosprosessin tuntemus sekä peruskoulutus prosessi- tai automaatioalalta. Olet innostunut oppimaan uutta ja koet merkitykselliseksi omaksua uuden aktiivihiilitehtaan prosessinhoitajan tehtävät, joissa pääset hyödyntämään perinteistä raaka-ainetta, turvetta, uudella ja elinympäristöämme puhdistavalla tavalla. Tehtävään syventävä koulutus annetaan työskentelyn ohessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa laitospäällikkö Antti Virtanen, pe 10.1.2020 klo 12-14.30 ja ti 14.1.2020 klo 12-14.30, puh. 040 570 5399.

Jätä hakemuksesi 26.1.2020 mennessä osoitteessa vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.