(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Etsitkö pitkäaikaista työsuhdetta? Haemme nyt asiakasyrityksellemme prosessinhoitajaa!

Prosessinhoitajan työnkuva on monipuolinen. Työtehtävät ovat kiertäviä, ja pääset mukaan massanvalmistuksesta aina laadunvalvontaan asti. Aiempi kokemus on eduksi, mutta tässä tehtävässä ratkaisee asenne! Oikealla asenteella ja korkealla motivaatiolla varmistat itsellesi pitkäaikaisen työn. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteella, ja mahdollisuus sen jälkeen työllistyä vakituisesti asiakasyritykseen.

Vuokratyösuhteessa saat kattavan perehdytyksen niin meihin työnantajanasi sekä asiakasyrityksen käytäntöihin. Työnantajana varmistamme sinulle kokemustasi vastaavan palkkauksen sekä laadukkaat työvarusteet. 

Työaika on pääsääntöisesti sijoitettu klo 6-18 välille. Arvostamme kuitenkin joustavaa tekijää, joka tarvittaessa mukautuu tulevien asiakkaidensa aikatauluihin. Tulet työskentelemään kahdella toimipisteellä Nokialla sekä Ruskossa, joten auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi. Työn aloitus on kevät-talvella!

Jos kiinnostuit, niin laita meille hakemus pian! Kerro hakemuksessa kokemuksestasi, ja muista myös mainita palkkatoiveesi! Toivottavasti kuulemme sinusta pian.

HR-koordinaattorimme Jenna antaa mielellään lisätietoja numerosta 040 667 9544.

Avainsanat: prosessihoitaja, kokopäivätyö, pirkanmaa, tampere