(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitaja
Aspocomp Group Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Aspocomp Group Oyj on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, joka on erikoistunut vaativiin piirilevyteknologioihin. Aspocomp luo lisäarvoa asiakkailleen vahvalla valmistuksen ja teknologian osaamisellaan sekä nopeilla ja luotettavilla toimituksillaan. Aspocompin toimittamia piirilevyjä käytetään muun muassa tietoliikenneverkoissa ja -laitteissa, autoelektroniikassa, turvateknologian ja terveydenhuollon järjestelmissä, mikropiirien tuotekehityksessä sekä teollisuuden automaatiosovelluksissa.

Haemme nyt Aspocompin Oulun tehtaalle

PROSESSINHOITAJAA kemianprosessien pariin

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työn alustava kesto on 1 vuosi ja työ on keskeytymätön 3-vuorotyö.

Työtehtävät sisältävät kemianlinjastojen ajo- ja huoltotehtäviä sekä erilaisten kemikaalien käsittelyä ja analyysien suorittamista. Tehtävä on jossain määrin fyysistä ja tulet käyttämään työssäsi useita linjastoja, joten edellytämme hyvää peruskuntoa sekä kykyä keskittyä useampaan asiaan yhtä aikaa.

Edellytämme kemianteollisuuden prosessinhoitajan perustutkintoa tai muuta vastaava tietämystä tai kokemusta. Haemme tähän henkilöä, jolla on halua ja motivaatiota opetella tämä toimenkuva ja hoitaa työ hyvin ja täsmällisesti.

Tehtävässä tarvitset:

Hyvää fyysistä kuntoa
Pitkäjänteistä ja määrätietoista asennetta työtä kohtaan
Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
Tarkkuutta ja huolellisuutta

Eduksi katsotaan:
Kemikaalituntemus

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä. Tehtävästä maksetaan teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen palkka.

Mikäli mielenkiintosi heräsi, jätäthän hakemuksesi Adeccon nettisivujen www.adecco.fi kautta tai sähköpostitse os. sanna.raisanen@adecco.fi viimeistään 29.09.2019. Ole kuitenkin mieluummin nopea kuin hidas, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa! Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 040 649 3121.