(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Muutos alkaa sinusta. Tule mukaan luomaan puhtaampaa maailmaa!

Haemme PROSESSINHOITAJAA määrä-aikaiseen vuokratyösuhteeseen Fortum Waste Solutions Oy:lle Riihimäelle!

Prosessinhoitajan monipuolisessa tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään osaamistasi osana kokenutta tiimiä kasvavalla ja kehittyvällä toimialalla.

Uudelta tiiminjäseneltä toivomme oppimishaluista, oma-aloitteellista ja aktiivista asennetta. Taustaltasi voit olla jo teollisuuden tuotantoprosessien käytön ja kunnossapidon ammattilainen tai työuraasi aloitteleva teknisen koulutuksen omaava henkilö.

Tehtäviisi kuuluvat mm. materiaalien vastaanotto/tarkastaminen, prosessilaitteiden käyttö- ja huoltotyöt sekä tuotteiden laadunvalvonta. Tulevien työkaveriesi pitkät työurat Fortumilla prosessinhoitajina toimiessaan ovat merkki siitä, että työpäivissä riittää vaihtelevuutta ja mahdollisuuksia itsensä haastamiseen. Tulet toimimaan tehokkaana linkkinä tuotannossa, jos sinulla on aiempaa kokemusta trukin sekä muiden koneiden ja laitteiden käsittelystä.

Työtä tehdään keskeytymättömässä 3-vuorossa 12 tunnin työnkierrolla ja palkkaus perustuu Kemian perusteollisuuden työehtosopimukseen. Työsuhde alkaa määrä-aikaisena vuokratyösuhteena mutta kyntensä näyttämällä on mahdollisuus myös vakinaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko prosessinhoitajan työstä hyvässä porukassa?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Voitaisiinko kertoa sinulle lisää? Ota vain yhteyttä Janneen!

Yhteystiedot: janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637 (arkisin klo 10.00-15.00).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi