(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitaja
Rosendahl Nextrom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Haemme yhteistyökumppanillemme Rosendahl Nextromille prosessinhoitajaa lasiaihioiden R&D Centeriin, tuotantoprosessin ylläpitämiseen, valvontaan ja ohjaukseen.

Työnkuva sisältää prosessien valvontaa ja ohjausta, tuotantolinjojen säätöä ja puhdistusta sekä tuotantovaiheisiin liittyvää dokumentointia. Tehtävä edellyttää mm. prosessien tuntemusta ja huolellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön. Työskentelet aluksi pääsääntöisesti päivävuorossa työparin kanssa, siirtyminen kolmivuoroon tapahtuu aikaisintaan syksyn 2019 aikana.

Edellytämme kemiantekniikan prosessialan opintoja. Kokemus prosessituoteteollisuuden työtehtävistä katsotaan eduksi. Toimimme kansainvälisessä ympäristössä ja tästä johtuen toivomme myös englannin kielen osaamista.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ja arvostetussa perheyhtiössä hyvien kulkuyhteyksien varrella (kehä 3:n varrella, Aviapoliksen vieressä). Työsuhde on kestoltaan alustavasti vuoden määräaikainen Barona Teollisuuden kautta. Tehtävässä on erinomainen mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. Aloitus uusissa tehtävissä on joustavasti sovittavissa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätähän hakemuksen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Toivonen, puh. 050 594 2521, kim.toivonen@barona.fi.