(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitaja
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019
Energy-divisioona vastaa Vapo-konsernin tarjoamista energia- ja polttoaineratkaisuista Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Tarjoamme energiantuottajille turve-, puu- ja pellettipolttoaineita sekä toimialan kehittyneimpiä etäkäyttöpalveluita. Teollisille ja kunnallisille asiakkaillemme tuotamme energiaa palveluna kuudella voimalaitoksella sekä noin 150 energiakeskuksella. Toimitamme kuluttaja-asiakkaillemme kaukolämpöä yli 35 kaukolämpöverkossa. Divisioonan liikevaihto on 280 MEUR, josta puolet tulee uusiutuvista biopolttoaineista ja energiaratkaisuista.

Haemme Vilppulan pellettitehtaalle

PROSESSINHOITAJAA.

Prosessinhoitajan työtehtäviin kuuluu mm. pellettitehtaan prosessin ohjaus ja tuotannon laadun valvonta sekä näihin liittyvät dokumentoinnit ja pyöräkonetyöt. Työ on vuorotyötä.

Sinulla on paineensietokykyä ja motivaatiota vaihteleviin työtehtäviin sekä valmiutta omaksua uusia asioita. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on hyvät valmiudet tietojärjestelmien käyttöön. Olet kiinnostunut tekniikasta ja pidät työskentelystä koneiden ja laitteiden parissa.

Eduksi katsotaan ammatillinen koulutus prosessi- tai automaatioalalta. Tehtävään syventävä koulutus annetaan työskentelyn ohessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Ere Haaparanta ke 5.6 ja to 6.6 klo 10-15 puh. 0500 807 863.

Jätä hakemuksesi 16.6.2019 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.