(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitaja
Kavli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018
Kavli Oy
O. Kavli AB on ruotsalainen elintarvikeyhtiö ja sen tehtaat sijaitsevat Älvsjössä, Tukholmassa ja Eslövissä Etelä-Ruotsissa, jossa valmistetaan sulatejuustoa, majoneesia, kastikkeita ja viinietikoita. Kavlilla on myös tuotantoa Suomessa, jossa valmistetaan maidottomia soija-, riisi-, ja kaurapohjaisia Planti-tuotteita. Kavlin Suomen tehdas sijaitsee Turussa.

Kavli on O. Kavli og Knut Kavli's Almennyttige Fond -säätiön omistama elintarvikekonserni. Tämä säätiö on yrityksen yksinomainen omistaja. Osa yrityksen voitosta ohjataan Kavli-säätiön yleishyödylliseen toimintaan. Säätiön tarkoituksena on jakaa humanitaarista apua sekä tukea tutkimusta ja kulttuuria. Säätiö jakaa vuosittain varoja erilaisiin projekteihin näille sektoreille. Kavli-säätiön hallitus päättää varojen jakamisesta täysin itsenäisesti, konsernin muusta toiminnasta riippumatta. Lisätietoja: www.kavlifondet.no
Toimenkuva
Onko sinulla kokemusta Elintarviketeollisuudesta? Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän tunnetussa Elintarvikeyrityksessä, jolla on monia vahvoja tuotemerkkejä.

Vastaat tuotantoprosessin ajosta uuttoprosessissa sekä tuotteiden valmistuksessa. Valmistat tuotteet tuotanto-ohjelman mukaisesti. Raportoit tuotannon etenemisestä, poikkeamista, otat tarvittavat näytteet ja teet tarvittavat analyysit tuotannon aikana. Vastaat laitteiston ja tuotanto- ja työympäristösi puhtaudesta. Olet fyysisesti hyvässä kunnossa. Tehdas toimii 2-vuorossa. Tehtävä on työntekijärooli.
Odotamme sinulta
• Elintarviketekninen peruskoulutus
• Lämpökäsittelyprosessit ovat sinulle tuttuja
• Kokemusta tuotantoprosesseista
• Kokemusta elintarviketeollisuudesta
• Ruotsin ja/tai englanninkielen taito katsotaan eduksi
Muut tiedot
Henkilökohtaiset ominaisuutesi ovat tärkeässä roolissa – olet yhteistyökykyinen, kuuntelet, kanssasi on helppo kommunikoida ja ratkot ongelmia rakentavasti. Henkilönä olet tarkka, paineensietokykyinen, tavoitetietoinen ja työsi on korkealaatuista. Olet joustava ja pystyt helposti sopeutumaan uusiin tilanteisiin. Tarjoamme tehtävän kiinnostavassa ja kasvavassa yrityksessä ja mukavassa työyhteisössä.

Tehtävä täytetään välittömästi sopivan ehdokkaan löydyttyä. Jos olet kuvailemamme henkilö ja tehtävä kiinnostaa sinua, toivomme saavamme hakemuksesi jo tänään!
Kesto
yli 12 kk
Lisätietoja
Minna Laine, Minna.Laine@vmp.fi, 040 307 5013
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.01.2019 mennessä.